In deze tijd van Corona maatregelen vallen er heel wat mensen tussen wal en schip. Bijvoorbeeld doordat ineens inkomen wegvalt en overheidsmaatregelen nog even op zich laten wachten. Of doordat je ivm je gezondheid niet naar buiten kunt om de eerste levensbehoeften te kopen. Alleenstaande ouderen die zich niet lekker voelen maar geen bezoek mogen ontvangen vanwege de corona maatregelen.
Deze mensen hebben NU eten en drinken nodig en kunnen vaak  niet wachten op alternatieve hulp.
Daarom hebben wij onze noodmaaltijden. We koken voor diverse mensen en brengen de maaltijden bij ze thuis. Al dan niet aangevuld met iets te drinken als daar een noodzaak toe is.

Het bereiden en bezorgen van een noodmaaltijd kost ongeveer € 7,95. Voor 2 of meer maaltijden binnen hetzelfde gezin zijn de kosten natuurlijk lager.  Een Duo noodmaaltijd kost € 12,50 en een gezin noodmaaltijd (eten voor c.a. 4 mensen) kost 22,50.
Geld dat we natuurlijk niet in grote getale hebben binnen onze stichting. Daarom doen we een beroep op u.

Heeft u wat over om andere Soestenaren te helpen met een noodmaaltijd in deze moeilijke tijden? Doneer dan hier één (of meerdere) noodmaaltijden. Wij zorgen dat ze snel worden bezorgd bij de mensen die dat het hardst nodig hebben.

 

Totaal € -